Σύμφωνα με τα τελευταία νέα οι Thessavroi, όπως αποκαλούνται, έπειτα από μεγάλη περιπλάνηση στο διάστημα έμειναν από καύσιμα και προσγειώθηκαν στον πλανήτη μας.

Θα αναρωτιέστε βέβαια τι είναι οι Thessavroi. Ένα νέο είδος που φέρει λογική και συνείδηση, ανήκει στην οικογένεια των ερπετοειδών και θυμίζει κατά πολύ τους γίγαντες που κυριαρχούσαν τη Γη κατά τη διάρκεια της Ιουρασσικής περιόδου. Με μια σημαντική διαφορά: το μέγεθος τους είναι μικροσκοπικό, ακόμη και για τα ανθρώπινα δεδομένα, με το ύψος τους να ξεπερνάει αυτό ενός παιδιού 3 ετών.

Η κοινωνία τους φαίνεται αρκετά πρώιμη, όμως η μαθησιακή τους ικανότητα είναι τεράστια. Μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, ο πρώτος Thessavros, έχει μάθει κιόλας να χρησιμοποιεί  κινητό τηλέφωνο, να φοράει κάλτσες και να χορεύει το floss. Το μόνο στο οποίο φαίνεται να δυσκολεύονται ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, είναι να αρθρώσει την ανθρώπινη γλώσσα. Η κατανόησή της από την άλλη,τους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Λίγες μονάχα ώρες μετά την άφιξή τους, ήξεραν ήδη το νόημα των λέξεων φυστικοβούτυρο, γραμματόσημο και θερμοσίφωνας.

Είναι αγαθά πλάσματα, με πονηριά μικρού παιδιού, γεμάτοι ζωντάνια, όρεξη και ελπίδα. Άνθρωποι που οι μικροί Thessavroi αξίζει να γνωρίσουν, και αντίστροφα.

Για να επιστρέψουν όμως στον πλανήτη τους πρέπει να συγκεντρώσουν καύσιμα και μάλιστα πολλά για να μπορέσουν να υλοποιήσουν το ταξίδι της επιστροφής! Μια σειρά από δοκιμασίες και γρίφους που θα αποτελέσουν πρόκληση για το μυαλό τους,το σώμα τους και το χαρακτήρα τους. Όσοι αποδείξουν την αξία τους, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το ταξίδι της επιστροφής!

Close Menu